Stubbfräsning i Göteborg, Alingsås, Lerum, Borås, Kungälv, Stenungsund, Mölndal, Hovås m fl orter.

Med en stubbfräs så minimerar man både arbetskostnaden, och gör en betydligt mindre åverkan på din trädgård.

Stubbarna fräser vi ner till frässpån och blir där med lättare att hantera. Skall du gräva upp en stubbe krävs det oerhörda krafter i form av grävmaskiner. Det bli även mer skador på mark, och du måste köra stubbarna på deponi vilket är en stor kostnad. Stubbfräsning är ett bättre alternativ, då det är svårt att ta in stora grävmaskiner i en trädgård.

Vill du att ett prisförslag eller bara bli uppringd av kundansvarige, Albin Nordlund?

Vad kan man fräsa bort?

Stubbar i alla storlekar fräser vi ner till spån. Vill du plantera på samma ställe? Inga problem, då gör vi en djupfräsning. Djupfräsning innebär att vi fräser bort hela stubben och säkerställer att du kan på ett lätt sätt plantera nya träd/växter.

Har du Buskar du är trött på? Inga problem. Stubbfräsning är ett väldigt bra sett att fräsa bort rötter och buskar för att tex anlägga gräsmatta. Du får en lätthanterad jordblandning som du sedan sår t ex gräs i.

Hur kan vi hjälpa dig?

Med erfarenhet och många kontakter i branschen så kan vi leverera både stubbfräsning i Göteborg med omnejd, samt en helhet om du önskar trädfällning eller en fin trädgård.

Vi har långvariga samarbeten med trädgårdsmästare, arborister, förvaltare, kyrkogårdar och andra typer av företag. Se våra partners