Stubbfräsning i Kungsbacka

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i vårt formulär, tack. 

Bor du i närheten av Kungsbacka? Vi hjälper dig med stubbfräsning i Kungsbacka

Glöm inte att rut-avdrag kan användas på 50 % på arbetskostnaden!

2 mil söder om Göteborg finner du Kungsbacka. Vi erbjuder våra tjänster i Kungsbacka efter önskemål från våra kunder.

Vill du få hjälp av oss hemma?

Hur gör man med stubbfräsning?

En enkel förklaring är att man tar bort oönskade stubbar på tomten. Det är ett permanent och miljövänligt val för att få bort stubbar, eftersom tillvägsgångssättet gör minimal skada på mark och växtlighet runt omkring oss.

Framför allt så använder vi oss av en maskin som förvandlar stubben till små flisor och spån. På samma sätt fungerar detta också väldigt bra om man är intresserad av att ta bort buskar och häckar. Dessutom sätter vi ett skydd runt stubbfräsen så att det inte blir flis och spån överallt.

Fördelar

Det är ett kostnadseffektivt alternativ jämfört med att anlita en firma för att gräva upp stubben. Det går också mycket fortare med stubbfräsning än att gräva för hand runt varje stubbe och att såga samt bända bort stubbarna.

En annan fördel är att man kan återbruka materialet efter en stubbfräsning. Både flis och spån som stubben blir till kan man använda för täckodling i trädgården, alternativt använda till komposten.

​Anlita ett proffs

Mycket kan man göra själv i hemmet, men för att underlätta vardagen för våra kunder erbjuder vi vår hjälp med stubbfräsning i Kungsbacka. Vi har sedan 2001 hjälpt våra kunder med stubbfräsning och som med mycket annat så är det erfarenhet som bär tungt i ryggsäcken. Vi gör jobbet snabbt, effektivt och lämnar alltid vår arbetsplats med nöjda kunder.

Varför ta bort stubbar?

Vanligaste orsaken till varför våra kunder vill ta bort en stubbe/flera stubbar, är att man vill använda ytan till något annat. Till exempel för att underlätta för robotgräsklipparen, nyttja ytan till ett förråd eller liknande.

stubbfrasning i lerum

Har du planer på att plantera i efterhand?

Efter en stubbfräsning återstår ett hål i marken. Beroende på vad du vill göra på platsen så hjälper vi dig, framför allt är det vanligast att man vill så gräs eller plantera en buske/träd på platsen. Är detta ett önskemål så hjälper vi dig med en djupfräsning och efteråt kan du plantera det du vill på platsen.