Stubbfräsning i Kungälv

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig normalt inom ett par timmar.

Behöver du hjälp med stubbfräsning i Kungälv?

Glöm inte att rut-avdrag kan användas på 50 % på arbetskostnaden!

2 mil norr om Göteborg hittar du Kungälv. Vi på Nordlund Stubbfräsning hjälper dig.

Vad är det vi på Nordlund stubbfräsning gör?

Stubbfräsning är det smidigaste och mest kostnadseffektiva alternativet när de gäller att ta bort stubbar. Vi fräser ner stubben till spån med hjälp av en maskin med ett roterande sågblad en bit under marknivån. Vi fräser även de närliggande rötterna av rotsystemet och jämnar till markytan.

Det fungerar på så sätt att genom en roterande klinga som flyttar sig fram och tillbaka så fräser man ner stubben. När man fräst ner under marknivån, flyttar man stubbfräsen steg för steg framåt. Alltså en väldigt enkel process och genom att använda sig av detta så sparar du både din tid samt arbetsbelastningen på din kropp.

Två olika modeller

Det finns tre olika modeller av stubbfräsar. Dels har vi den handstyrda stubbfräsen som nästan ser ut som en gräsklippare och även användningen är snarlik.

Vi har också en ”självgående” stubbfräs som kommer åt bättre på trånga utrymmen och är mer avsedda för tyngre arbete.

 

Plantera i efterhand?

Efter en stubbfräsning återstår ett hål i marken, vilket inte ser så roligt ut för blotta ögat. Vanligtvis vill man plantera något efter vi har tagit bort stubben, som att så gräs eller plantera en buske/träd på platsen. Är detta ett önskemål så hjälper vi dig med en djupfräsning och efteråt kan du plantera det du vill på platsen.

stubbfrasning i lerum

Stubbfräsning i Kungälv

Är du intresserad av att få hjälp med stubbfräsning i Kungälv? Kontakta oss så hjälper vi dig!